Referenciák

Nézd meg, hogyan dolgozunk! Referenciáink között bővebben is olvashatsz a már elkészült munkáinkról!

topaz-agency-referencia-creditskipper-hu

Creditskipper Kft.

Bemutatkozó weboldal
A Creditskipper Kft. komplex megoldást kínál a KKV szektor vállalkozóinak / vállalatainak gazdálkodási, fejlesztési, növekedési terveik optimalizálásában.
A cég szerette volna online jelenlétét megerősíteni egy modern weboldallal, ami egyszerre fejezi ki a profizmust és a megbízhatóságot. A színek meghatározásánál, a logo megtervezésénél, illetve az oldal szerkezetének a felépítésénél ötvöztük a vállalkozás vezetőjének elképzeléseit az aktuális - a főbb professzionális pénzügyi szereplők által is alkalmazott - trendekkel.
topaz-agency-referencia-rozizu-hu

Rozizu

Webáruház
"Minden táskában ott van egy hangulat, egy érzés, a tökéletességre, egyedülállóságra törekvés."
A Rozizu egy egyedi kézműves táskák készítésével foglalkozó vállalkozás. Az értékesítési csatornáik bővítését képviselő új webáruházuk elkészítésével bíztak meg bennünket. A webshop kialakításánál a vásárlási, számlázási automatizmusokon túl fontos volt, hogy a felület felhasználóbarát legyen, illetve friss, letisztult megjelenésével megfelelően képviselhesse a márkát.
topaz-agency-referencia-kovacskati-com

Kovács Kati

Bemutatkozó weboldal, podcast, blog írott és audio formában, több nyelven
Kovács Kati szervezetfejlesztési tanácsadó, interim Manager és Business Coach bemutatkozó weboldala és blogja.
Kati termelő szervezeteknek segít abban, hogy maximalizálják a bennük rejlő potenciált, és kialakítsák az örömteli, stresszmentes működést. Online jelenléte a kialakításának alapjaként szüksége volt egy bemutatkozó weboldalra, illetve egy saját blogra, ahol rendszeresen publikálhatja cikkeit írásos és audió formában egyaránt.
topaz-agency-referencia-epanda-hu

Panda

Bemutatkozó weboldal
A PANDA egy olyan újszerű, tudományosan összeállított vállalatfejlesztő program, mely a dolgozói jólléten túl előremutató vállalati intézkedéseket ajánl, így a teljes cég teljesítményét képes növelni.
A vállalati wellbeing fejlesztésével foglalkozó cég legújabb terméke a PANDA, melynek a bemutatkozó weboldalát készítettük el a korábbi weboldaluk helyett. Az oldal átadja a vállalatfejlesztő program szellemiségét, felépítését, célkitűzéseit és azonnali lehetőséget teremt a kapcsolatfelvételre az érdeklődő cégek számára.
topaz-agency-referencia-budapestcentralapartment-com

Raday Central Apartments

Bemutatkozó weboldal több nyelven
Apartmanok Budapest szívében, néhány lépésre Budapest belvárosának legnépszerűbb sétáló utcájától, a Ráday utcától.
A több apartman kiadásával foglalkozó vállalkozás korábbi weboldala mind technológiailag, mind megjelenésében elavult volt már, ezért a vállalkozás tulajdonosa egy teljesen új bemutatkozó weboldal elkészítését bízta ránk. Az új oldal új logót, letisztult, elegáns kinézetet kapott, ezen felül hatékonyan vezeti a látogatókat a telefonos illetve e-mailes kapcsolatfelvételi lehetőségek felé.
topaz-agency-referencia-kleripetra-com

Kléri Petra

Bemutatkozó weboldal és időpontfoglaló rendszer
Kléri Petra sminkes és színtanácsadó bemutatkozó és időpontfoglaló weboldala.
UI/UX designerünknek, Petrának, a sminkes és színtanácsadói vállalkozásához szüksége volt egy olyan weboldalra, ami hűen tükrözi a személyiségét és a szakmaiságát egyaránt. Ez annyira jól sikerült, hogy számos ügyfele pusztán amiatt érkezett hozzá, mert a weboldala alapján nagyon emberinek, szimpatikusnak és professzionálisnak találta őt. 🙂
Az oldalba beépítettünk egy profi online időpontfoglaló rendszert is, ami az elérhető időpontok kommunikálását, illetve az ügyfelekkel kapcsolatos adminisztrációt a töredékére csökkentette.

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről, és dolgozzunk közösen a megvalósításon!