Referenciák

Nézd meg, hogyan dolgozunk! Referenciáink között bővebben is olvashatsz a már elkészült munkáinkról!

topaz-agency-referencia-epanda-hu

Panda

A PANDA egy olyan újszerű, tudományosan összeállított vállalatfejlesztő program, mely a dolgozói jólléten túl előremutató vállalati intézkedéseket ajánl, így a teljes cég teljesítményét képes növelni.
A vállalati wellbeing fejlesztésével foglalkozó cég legújabb terméke a PANDA, melynek a bemutatkozó weboldalát készítettük el a korábbi weboldaluk helyett. Az oldal átadja a vállalatfejlesztő program szellemiségét, felépítését, célkitűzéseit és azonnali lehetőséget teremt a kapcsolatfelvételre az érdeklődő cégek számára.
topaz-agency-referencia-budapestcentralapartment-com

Raday Central Apartments

Apartmanok Budapest szívében, néhány lépésre Budapest belvárosának legnépszerűbb sétáló utcájától, a Ráday utcától.
A több apartman kiadásával foglalkozó vállalkozás korábbi weboldala mind technológiailag, mind megjelenésében elavult volt már, ezért a vállalkozás tulajdonosa egy teljesen új bemutatkozó weboldal elkészítését bízta ránk. Az új oldal új logót, letisztult, elegáns kinézetet kapott, ezen felül hatékonyan vezeti a látogatókat a telefonos illetve e-mailes kapcsolatfelvételi lehetőségek felé.
topaz-agency-referencia-kleripetra-com

Kléri Petra

Kléri Petra sminkes és színtanácsadó bemutatkozó és időpontfoglaló weboldala.
UI/UX designerünknek, Petrának, a sminkes és színtanácsadói vállalkozásához szüksége volt egy olyan weboldalra, ami hűen tükrözi a személyiségét és a szakmaiságát egyaránt. Ez annyira jól sikerült, hogy számos ügyfele pusztán amiatt érkezett hozzá, mert a weboldala alapján nagyon emberinek, szimpatikusnak és professzionálisnak találta őt. 🙂
Az oldalba beépítettünk egy profi online időpontfoglaló rendszert is, ami az elérhető időpontok kommunikálását, illetve az ügyfelekkel kapcsolatos adminisztrációt a töredékére csökkentette.

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről, és dolgozzunk közösen a megvalósításon!