Weboldal készítés

Fő szolgáltatásunk a weboldal készítés egyéni, kis- és középvállalkozások számára. Fontos számunkra, hogy a weboldalak jól felépítettek, megbízhatóak és hatékonyak legyenek mind funkcionalitás, mind hangulat és megjelenés szempontjából. 

Milyen egy igazán kifejező, és hatékony weboldal?

Megbízható alapok

Látogatóid a weboldalad használata során fontos impulzusokat kapnak, amik a vállalkozásodról alkotott összképük részét képezik. Ha az oldalad egy stabil, gyors, olajozott rendszer érzetét kelti, az tovább erősíti számukra a márkád megbízhatóságát. Ezt az élményt lehetetlen lenne elérni megfelelően felépített alapok nélkül, ezért a munkánk során ez egy magától értetődő alapkövetelmény.

Önkifejező megjelenés

A weboldalad dizájnja erősen hat a látogatók érzéseire. Az önazonos megjelenés és a jól strukturált tartalom révén a látogatód örömmel tölt majd időt az oldaladon, ezáltal több lehetősége lesz megismerni a vállalkozásodat, és azt, amit adni tudsz neki. Így célirányosabban fogja tudni kiválasztani a számára legmegfelelőbb terméket, vagy szolgáltatást is.

Kiemelkedő eredmények

A weboldal célja a márkád, az üzeneted és a megbízhatóságod közvetítése a látogatóid felé, hogy végül a Te termékedet vagy szolgáltatásodat válasszák. Ha a látogatók nem találják meg a számukra lényeges információkat, akkor hamar elhagyják az oldalt. A megfelelően felépített weboldal tehát egyben nagyobb eredményességet is jelent.

Gyakori kérdések

Egy bemutatkozó weboldal elkészítése nagyjából 1-2 hónapig tart, ha minden szükséges anyag rendelkezésre áll hozzá. Az anyagok kiforrottsága, az oldal összetettsége, illetve a kapacitásaink függvényében ez lehet akár rövidebb, de valamivel hosszabb idő is.

A weboldal ára alapvetően attól függ, hogy hány aloldalt, milyen funkciókat szeretnél majd látni, illetve szükség lesz-e logótervezésre, egyéb grafikai munkákra vagy szövegírásra. Emiatt pontos árat csak egy ingyenes konzultációt követően tudunk majd kalkulálni számodra. Annyi viszont általánosságban elmondható, hogy egy 5-8 aloldalt tartalmazó bemutatkozó weboldal ára hazai viszonytlatban 200.000 – 400.000 forint között szokott mozogni.

Miután megismertük egymást, a Te feladatod elsősorban a szükséges anyagok összegyűjtése és elküldése lesz majd. Ezen kívül a projekt adott mérföldköveinél a készülő weboldaladat megnézheted, illetve véleményezheted is. 🙂

A 14 éves webfejlesztői tevékenységem során az ügyfeleim kiemelték, hogy a jó kommunikáció és a megbízhatóság miatt szeretnek velem dolgozni. Ezen tulajdonságaim, illetve a számtalan korábbi projekt során szerzett szakmai tudásom biztosítják, hogy az elkészült munkáim mindenben megfeleljenek az ügyfeleim egyedi igényeinek.

Igen, alapvető számítógépes jártassággal könnyedén fel tudsz majd tölteni képeket, híreket vagy blog bejegyzéseket az oldaladra, és ezt meg is tanítjuk majd Neked. Ha viszont valamilyen bonyolultabb módosítást vagy szerkezeti alakítást szeretnél, azt célszerűbb lesz ránk bíznod majd.

Igen, szívesen segítünk a későbbiekben is az oldal gondozásában. A Weboldal karbantartás nevű havi szolgáltatásunk keretein belül segítünk elvégezni a későbbi, kisebb módosításokat a weboldaladon. Illetve az esetleges nagyobb, eseti módosítások kapcsán is bátran kereshetsz minket.

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről, és dolgozzunk közösen a megvalósításon!