Mi az a TOPAZ?

A TOPAZ Agency egy hely, ahol segítünk a vállalkozásodat profi, mégis önazonos módon az online térbe helyezni. 

A névválasztáskor szerettünk volna személyeset, mégis olyat, ami cégként is kifejezi a hitvallásunkat: a pozitív hozzáállást, az ügyfeleink iránti elkötelezettséget és nyitottságot, illetve célunkat, hogy velük együtt, közösen, olyat alkossunk, ami maximálisan támogatja a személyes és üzleti céljaikat. Így a keresztneveink betűit felhasználva megalkottuk a TOPAZ-t.

Úgy tartják, a topáz megerősítheti az önbizalmat, jókedvet, bőséget, szerencsét és szeretetet vonzhat, és elűzheti a negativitás minden formáját.

KLÉRI ZOLTÁN

vezető fejlesztő, projektmenedzser

Webfejlesztőként az elmúlt 14 évben az alapoktól felépítve terveztem, és fejlesztettem PHP alapú rendszereket, hogy komplex, speciális, személyre szabott igényeket kiszolgáló projekteket valósítsak meg.

A webes kompetenciáim bővítésére törekedve kezdtem el megismerni a WordPress világát. Ahogy felfedeztem annak képességeit, egyre inkább elmélyültem a funkcionálisan sokrétű, dinamikus, zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtó, és nem utolsó sorban trendi weboldalak létrehozásában, amelyek az aktuális marketing trendeknek is megfelelnek.

A TOPAZ Agency vezető fejlesztőjeként arra törekszem, hogy az ügyfeleink igényeit teljeskörűen megismerjem, agilisen, a folyamatos kommunikációt fenntartva, lépésről lépésre építsem fel a megálmodott weboldalt, illetve az átadás után a kért mértékben támogassam a megrendelőinket.

Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az ügyfelekkel jó hangulatban, egymás iránti kölcsönös tisztelettel és bizalommal, gördülékenyen tudjunk együtt dolgozni, és legnagyobb örömömre az eddigi visszajelzések ezt maximálisan alá is támasztják.

KLÉRI PETRA

UI/UX designer, színtanácsadó, szövegíró

Eredeti szakmám szerint mérnök informatikus vagyok, de már az egyetemi tanulmányaim alatt is azt éreztem, hogy egy szoftver, vagy weboldal tervezése során leginkább a megjelenés, és az esztétika inspirál. Bár 10 évet eltöltöttem IT területen, a szépség és harmónia általi rajongásom odáig vezetett, hogy 2022 óta színtanácsadóként, 2023 eleje óta sminkesként már inkább embereknek segítek, hogy megtalálják a számukra legharmonikusabb színeket, amik által még jobban ki tudják fejezni magukat a hétköznapokban.

A TOPAZ Agency kiváló hely arra, hogy ezt a két területet összegyúrjam, és vállalkozásokat támogassak abban, hogy az online térben, a weboldalaikon keresztül is meg tudják valósítani ugyanazt a természetes önazonosságot, amit a vendégeim a mindennapi életükben.

A vizuális megjelenésen kívül nagyon fontosnak tartom, hogy egy weboldal szövegezése, szövegeinek minősége, verbális stílusa hűen tükrözze a vállalkozás karakterét, hangulatát és üzenetét. Ügyfeleink szövegírási kérdésekben is fordulhatnak hozzánk bizalommal, a bennem rejlő bölcsészmérnök szívesen segít!

 

Ajánlások

A csapat weboldallal kapcsolatos kommunikációja kiváló volt, és nagyon jó ár-érték arányban jött létre a honlap. Szemléletesen tudták elmagyarázni, hogy mit miért javasolnak, mi hogyan fog megjelenni, ami laikusként számunkra nagyon fontos. Csak ajánlani tudom őket!
Dr. Koppány Szilveszter
Belgyógyász, foglalkozás-egészségügyi szakorvos
Hálás vagyok, hogy Zoliékkal dolgozhattunk együtt az új oldalunkon. Mivel nagyon gyorsan megértették a programunk és a küldetésünk lényegét, így gyakorlatilag 2 konzultációval újrahúzták az oldalunkat. Gyönyörűen átemelték a korábbi oldal írásos részeit, nagyon jó ízléssel válogattak hozzá grafikát és vizuális anyagot a megbeszélésünk és egyeztetésünk alapján.
Mivel üzleti hátterük is erős, így nagyon sima volt az együttműködés. Ha nem akarsz sokat magyarázkodni a weboldal készítőjének, és egy finom ízlést, gyors és pontos munkát szeretnél, akkor náluk ezt mind megtalálod.
Horváth Rita
HR szakértő, üzleti tanácsadó

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről, és dolgozzunk közösen a megvalósításon!